Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Smaskig hallon kaka som med grädde till blir en god avslutning på en middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt.Sikta i mjölet och bakpulvret, vänd ner i äggsmeten. Bred ut i form ca 28cm i diameter. Fördela de frysta hallonen över kakan. Hyvla över smöret. Grädda på galler mitt i ugen 30-35min i 175gr
  2. Kakan är jättegod att äta som ovan. Men kan serveras med vispad grädde smaksatt med rom. pudra över florsocker på den ljumma kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.