Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

fick av en vän

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst.
  2. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning.Blanda bakpulver och vaniljsocker,kardemumma,vetemjöl.
  3. Rör ner mjölblandningen i smeten tillsammans med gräddfil. Häll hälften av smeten i en smord bröad form 1½ L.
  4. Strö över hallonen och klicka på resten av smeten. Grädda i 175 grader i 45 min.
  5. Låt kakan stå i formen ca 10 min innan den stjälps upp. Garnera med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.