Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En lättlagad efterrätt alternativ eftermiddags fika.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att smöra en paj form. Vispa äggen och sockert poröst. Blanda vetemjölet med bakpulvert vänd ner i smeten. Stick ner hallonen i smeten. Hyvla över det kylskåpskalla smöret så det täcker hela formen. Strö över pärlsocker. I ugnen 175 grader i ca 30 minuter, ha koll de sista 5 minuterna så pajen inte bränns. Serveras med lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.