Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka

 
Skriv ut

Världens lättaste kaka att baka. Alla älskar den!

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form, ca 1 ½ liters. Lägg bakplåtspapper i botten. Smält matfettet och låt svalna. Rensa bären till fyllningen. Halvtina frysta bär. Blanda ingredienserna till kaksmeten tills smeten är slät. Häll i formen. Lägg bären ovanpå. Grädda på galler i nedre delen av ugnen i 175 grader 25-30 minuter eller tills kakan släpper kanterna. Låt kakan svalna i formen. Sikta florsocker över. Hållbar 3-4 dagar på sval plats täckt med plast- eller alufolie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.