Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka i långpannan

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Så klart i långpannan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner mjölet. Smörj en långpanna.
  2. Häll i smeten. Fördela hallonen jämnt över smeten. Strö över 2 dl socker. Hyvla smör i tunna skivor och täck smeten.
  3. Grädda i 200º C 10-15 min.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • kattis63 15 februari 2008

    Hej igen! Jag prövar dina recept och den här var också jättegod. Tack för receptet ,speciellt från min sambo.

  • miastumpan 4 juni 2009

    Hej Vill bara säga vilken underbara kaka. Vi har provat den med rabarber och vaniljsås. Vi hällde inte på sockret och la inte på smöret då. Kan bara säga att det var underbart.

  • piapaulina 21 augusti 2009

    Sååå god och så lätt att baka:)

  • Majan76 10 november 2010

    Sååå goda! Lättbakade och många - jättebra!

  • nytt_o_kul 17 november 2011

    Perfekt att göra när jag är sugen på något sött. Hann göra dem till min morfar till fika på en halv timme innan jag tog bussen till stan.

  • miaapple 24 juni 2014

    Har gjort detta recept flera gånger. Fullträff varje gång! :) Syrligt. Sött. Fluffigt men ändå med lite "kris". Rekommenderar varmt detta recept!!! (Och man kan om man vill dra ned ngt på sockret, men jättegott som det är.)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.