Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka med mandelmaräng

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Ett gott mellanting mellan kaka och tårta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsform, 20x30 cm.
  2. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt äggulor och mjölk. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten. Häll i formen.
  3. Blanda hallon och potatismjöl och fördela över smeten.
  4. Vispa äggvitor och socker till maräng och bred över hallonen. Strö på mandelslpån.
  5. Grädda i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.