Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka upp och ner

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Lätt att göra och supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smöret och sockret vitt och pösigt. Rör i äggen och tillsätt mjölet blandat med bakpulver.
  2. Smörj en rund form och strö på strösocker. Lägg i hallonen, häll på smeten och grädda i 175 grader i ca 35 minuter.
  3. Vänd upp kakan när den fått svalna något och lägg en hög med hallon på toppen. Servera gärna glass till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.