Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkransar & Hallongrottor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

mycket enkelt recept som går hem hos både stora och små!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Blanda samman de torra ingredienserna i en skål. Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det.
  3. Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare. låt gärna degen vila en liten stund i kylen då blir den lättare att hantera vid utbak.
  4. Forma degen till valnötsstora bollar. Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt. För att göra kransarna;
  5. Rulla 8 små bollar i storleken av ringfinger nageln tryck ihop dem och droppa sylt i skårorna.
  6. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.