Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkupol

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det här är en hallonmousse som lägger sig som bomull kring hjärtat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör hallonen i matberedare eller mixer. Vill du ha bort kärnorna får du pressa purén genom en sil. Det ska bli ca 2 dl puré.
  2. Vispa grädden till skum och blanda i hallonpurén. Blanda även i socker efter smak.
  3. Krama ur gelatinet och smält det på svag värme. Vispa ner det i hallongrädden.
  4. Häll smeten i en skål att servera ur eller en form om du vill stjälpa upp moussen. Ställ kallt några timmar eller över natten.
  5. Stjälp upp moussen eller garnera den i skålen med hallon och citronmeliss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.