Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmaräng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan minska på sockret och man tycker det blir för sött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor och socker till ett styvt skum.
  2. Smöra och sockra fyra små ugnsformar.
  3. Rör ut hallonen med 1 msk socker och lägg en klick i varje form. Vänd försiktigt ner resten av hallonröran i äggvitan. Fyll upp formarna med äggsmeten och knacka försiktigt så att marängskummet sätter sig.
  4. Grädda i 175 °C ca 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.