Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmelondessert med rostad kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I denna uppfriskande dessert varvas färska hallon och nätmelon med len vaniljcrème och toppas med en kula sorbet.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta kokos i en torr varm stekpanna – rör hela tiden. Riv chokladen på fina sidan av ett rivjärn. Rör ihop crème fraiche med vaniljsocker. Lägg melon och färska hallon i botten på ett glas eller skål. Strö över riven choklad och rostad kokos. Varva sedan ett lager vaniljcrème med ytterligare lager melon och bär. Strö över choklad och kokos. Lägg en kula hallonsorbet och strö lite choklad samt kokos på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.