Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmoln

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En av familjens favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg färskosten i en skål och rör i socker och grädde lite i taget. Lös gelatinet i vattnet enligt paketets anvisningar och blanda i. Vänd ner hallonen och häll alltsammans i en kransform.
  2. Kyl tills det har stelnat och stjälp upp. Det går lättare om man lossar med en kniv runt kanten och snabbt doppar formen i varmt vatten. Fyll gärna mitten med färska hallon.
  3. Man kan också utesluta gelatinet och vända ner vispad grädde, men då går desserten inte att stjälpa upp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.