Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel och god efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bananen och mosa den med hallonen. Rör ner crème fraiche. Vispa vitorna till skum och tillsätt sockret. Vispa tills det blir en stelare blandning. Blanda i hallonkrämen så att moussen blir randig. Häll upp i portionsskålar och ställ kallt i 30 minuter.
  2. Garnera med hallon och mynta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • theninni 2 mars 2009

    står inte hur mycket socker man ska ta..antar att det är en halv dl.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.