Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmousse

 
Skriv ut

En frisk mousse som är toppengod i tårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen. Mixa hallon och socker mer stavmixer. Tillsätt yoghurten och mixa lite till. Smält gelatinet i vattenbad eller i mikron. Häll ner det smälta gelatinet i hallonmixen och mixa lite till. Vispa grädden till ett fast skum och vänd ner i hallonkrämen. Fördela på tårtbotten och låt stelna i kylskåp ca 2 tim.
  2. Räcker till 1 lager i en normalstor tårta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.