Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmousse med passionstopping

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här är faktiskt gott. Jag vill gärna ha en klick kall vispad grädde till.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten (3 msk) Koka upp hallonen med sockret och vattnet. Passera genom en sil. Smält ner de urkramade gelatinbladen och låt svalna till fingertemperatur. Blanda med hallonen. Vispa grädden hårt. Vänd ner den i hallonblandningen. Häll upp moussen i portionsskålar och ställ kallt. Dela och gröp ur passionsfrukterna, smaka av med florsocker och strimlad mynta. Vänd ner hallonen (12 st) Garnera moussen med passionstopping före servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.