Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett eget recept på supersmarriga hallonmuffins som är busenkla att göra! Det blir ungefär 12 stycken muffins.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°
  2. Smält 100 gram smör/margarin
  3. Rör ihop äggen och sockret tills det blir pösigt
  4. Tillsätt det smälta smöret i äggsmeten och blanda, tillsätt även mjölken i smeten och blanda in det med
  5. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt i en separat bunke och tillsätt det sedan i äggsmeten och blanda igen
  6. Blanda hallonen med pyttelite mjöl i en djup tallrik (mjölet hjälper till så att hallonen inte sjunker ner i formerna) och blanda försiktigt ner det i smeten
  7. Lägg ungefär en sked med smet i varje muffinsform och lägg sedan i mitten av ugnen i ungefär 25-30 minuter
  8. Klara att äta!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.