Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Garnera vackert med färska hallon och mynta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker vitt och pösigt med elvisp.
  2. Vispa ner äggen ett i taget. Tillsätt filmjölken. Blanda mjölet med bakpulver och rivet citronskal. Tillsätt mjölblandningen under omrörning.
  3. Fördela smeten i 8 stora muffinsformar. Fyll dem till 3/4- delar. Tryck ner hallonen litegrann i smeten.
  4. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, cirka 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miniinatta 21 januari 2012

    Jätte goda :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.