Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmuffins med havre

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Hallonmuffins med havregryn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225o. Smält smöret och låt svalna något.
  2. Blanda mjöl, havregryn, socker, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ihop äggen med det smälta smöret och filen. Blanda äggsmeten med mjölblandningen.
  3. Vänd bären i någon matsked av mjölblandningen och blanda försiktigt ner dem i smeten. Klicka ut smeten, helst i fasta formar, så att smeten går nästan till kanten.
  4. Grädda mitt i ugnen 20 minuter. Låt svalna något och servera med vaniljkräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.