Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmuffins med marshmallows

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Dessa kom till vid skafferiinventering och alla gillade dem. Eftersom vi har allergiska barn gjorde jag hälften med marshmallows och häften med choklad. Du kan välja, gör som jag eller använd enbart marshmallows eller choklad till fyllningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda salt, bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl och rör ner det tillsammans med filmjölk, yoghurt och rapsolja.
  2. Fyll en rågad msk smet i varje muffinsform. Dela marshmallowsen i hälften och lägg två halvor i varje samt en msk hallon. I den andra hälften läggs en chokladbit och en msk hallon. Fördela resten av smeten på fyllningen.
  3. Grädda i 225 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.