Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmuffins med vit chokladrippel

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Härlig vaniljdoft, vit chokladdekor och ett sött litet hallon på toppen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver, salt och vaniljsocker i en skål. Blanda ägget, grädden och matfettet i en annan. Häll ner mjölblandningen i gräddsmeten och rör om så att allt precis blandas.
  2. Fyll muffinsformar till hälften med smet. Fyll på med några hallon i varje form och häll på resterande mängd smet.
  3. Sätt formarna på en plåt och grädda i 200 grader mitt i ugnen ca 25 min. Låt svalna.
  4. Smält chokladen försiktigt och ringla den över muffinsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.