Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpaj

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Världens enklaste och godaste hallonpaj!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Nyp ihop vetemjöl, socker och tärnat smör till en grynig massa. Bred ut hallonen i en smord ugnsform. Sockra lätt. Täck med smuldegen och grädda ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • dalbrech 17 augusti 2008

    Jag använde hallon och blåbär. Väldigt gott och enkelt.

  • dalbrech 17 augusti 2008

    Jag använde hallon och blåbär till denhär. Väldigt gott och enkelt.

  • ericmar 28 augusti 2008

    ett tips är att låta pajformen med pajdeg stå kallt till i 20 min innan allt körs in med bär och klar för ugnen. Låta degen dra lite, blir bra som bara den

  • ericmar 28 augusti 2008

    sen om man vill ha lite mer onyttigt, ta 4 äggvitor och 8msk socker och vispa till lite maräng och toppa av. då bör man köra glass till annars blir det så sött så det blir lite för mycket.

  • sarsa88 11 september 2009

    gjorde denna i går när sötsuget slog till. otroligt enkel och ingredienser man alltid har hemma. blev över min förväntan ! gott & enkelt !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.