Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpaj med kokos och ingefära

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig frisk smak på denna sommarpaj. Hittade receptet på Icas hallonpaket förra året då hallonen i frysen tagit slut. Köper inte så ofta bär annars. Har gjort denna paj många gånger nu!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman mjöl, socker och matfett. Tillsätt ägget och rör snabbt ihop till en deg. Tryck eller kavla ut degen i en pajform ca 25 cm i diameter.
  2. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 225 grader, ca 10 min.
  3. Smält matfettet till fyllningen. Tillsätt socker, kokos, ägg och ingefära. Fördela de frysta hallonen i pajskalet och bred kokossmet över.
  4. Grädda mitt i ugnen i 12 min. Servera pajen lätt avsvalnad med vaniljglass till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena4 9 augusti 2010

    Hej! God. Älskar kokos. Va lite för mycket smak av ingefära. Tar mindre nästa gång. Betyg 4. Lena

  • Cissi71 9 augusti 2010

    Jag gillar ingefära, men maken tyckte det var mycket då jag tog 2 msk så jag har också minskat lite på ingefäran!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.