Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonparfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En frisk hallonparfait som går att förbereda flera dagar innan servering. Garnera med smält choklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka socker och vatten till en klar sockerlag. Låt svalna något.
  2. Vispa i äggulorna, en i taget, och sjud under omrörning tills krämen tjocknar.
  3. Mosa hallonen och rör i krämen. Vispa grädden och vänd ner. Häll smeten i en form och frys i minst 4 timmar.
  4. Ta fram 20 minuter före servering. Garnera med smält choklad och lätt tinade hallon.
  5. Lycka till! Njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sme 20 februari 2009

    Kanon gott, lätt att göra. Kommer absolut göra det fler gånger ++++++++

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.