Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonripplad pavlova

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Den här pavlovan är glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt igång ugnen på 125°. Vispa äggvitorna till ett fast skum. Tillsätt sockret, ett par matskedar åt gången och fortsätt vispa. Sikta och vänd till sist ner majsstärkelse och rice crispies. Rita en cirkel på ett bakpapper, ca. 20 cm i diameter, använd gärna ett tallrik som mall. Bred ut smeten så att den bildar en rund botten. Gör kanten lite högre. Ställ plåten i mitten av ugnen och sänk temperaturen till 100°. Grädda i 1,5 timme. Låt svalna. Mixa hälften av hallonen med culinary syrup. Ringla hallonsåsen över marängen. Vispa grädden och klicka eller spritsa den på marängen. Garnera med resten av bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.