Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

hallonrutor med kardemummakrips och choklad topp

 
  • Serverar: 10-20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda hallonrutor med kardemumma och choklad topp kan serveras med vaniljsås eller vanilj glass. Den är jätte god efterrätt som ni kan äta hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka ihop ingredienserna till krispet till en smulig massa och ställ det kallt.
  2. Smält smöret och tillsätt mjölken, vispa ägg och socker poröst. Sikta ner de torra ingredienserna och tillsätt smör- och mjölkblandningen. Rör smeten slät, vispa inte!
  3. Häll smeten i en liten, smord och bröad långpanna, ca 22 x 32 cm. Blanda hallon och potatismjöl och strö det tillsammans med kardemummakrispet över.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen, 175º i ca 25-30 minuter. Efter det chokladen över kakan.Mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.