- Serverar: 10-20 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Goda hallonrutor med kardemumma och choklad topp kan serveras med vaniljsås eller vanilj glass.
Den är jätte god efterrätt som ni kan äta hela familjen.
Instruktioner
- Börja med att hacka ihop ingredienserna till krispet till en smulig massa och ställ det kallt.
- Smält smöret och tillsätt mjölken, vispa ägg och socker poröst. Sikta ner de torra ingredienserna och tillsätt smör- och mjölkblandningen. Rör smeten slät, vispa inte!
- Häll smeten i en liten, smord och bröad långpanna, ca 22 x 32 cm. Blanda hallon och potatismjöl och strö det tillsammans med kardemummakrispet över.
- Grädda i nedre delen av ugnen, 175º i ca 25-30 minuter.
Efter det chokladen över kakan.Mums!
Publicerat den
10 juni 2012
Liknande recept
Skriv kommentar