Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsoppa med grillade mangospett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hallonsoppa med smak av vitt vin matchar de grillade kokosrullade mangospetten fint.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vin, vatten och socker med stjärnanis och citronskal. Sjud utan lock i 5 minuter.
  2. Rör ner hallonen i den heta lagen. Dra av från värmen och rör tills hallonen är helt mosade. Smaka av, kanske behövs lite pressad citron för att balansera sötman i soppan.
  3. Dela mangon på båda sidor om den platta kärnan och skär fruktköttet i små tärningar. Trä upp tärningarna på små blötlagda träspett, pensla med smält smör och grilla spetten runtom.
  4. Rulla spetten i riven kokos och servera till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.