Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsoppa med marsalavin och rostad mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hallonexplosion! Sommarfin hallonsmak med en klick grädde och rostad mandel till. 209 kalorier per portion 15 g fett 3 g protein 13 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa hallon, vatten, vin och socker i en blender eller med en stavmixer. Rosta mandelflagorna i en torr stekpanna. Vispa grädden.
  2. Servera soppan kall med en klick grädde och rostad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.