Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsorbet, savoiardikex och hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supersnabb och god dessert! Savoiardikex, ett måste i den italienska desserten tiramisu, finns i välsorterade butiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda likör och vatten. Fördela blandningen i glas eller små skålar.
  2. Fördela hälften av hallonen i likörblandningen.
  3. Lägg en kula sorbet i varje glas och strö resten av hallonen runt om.
  4. Dela kexen på mitten och ställ dem i glasen som på bilden. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.