Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsylt med mango och kardemumma

 
Skriv ut

Annorlunda hallonsylt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, 1 dl av sockermängden samt kardemumman (krossa kapslarna), låt det sjuda sakta i 5 minuter.
  2. Skala och skiva mangon. lagom tunt, gärna med osthyvel. Strimla sedan mangoskivorna i tändsticksstora stavar.
  3. Varva socker, mango och hallon i en kastrull och sila i kardemumma/sockerlagen.
  4. Hetta sakta upp bären och låt dem sjuda i 5 minuter. Strö över Melatinet och låt det sjuda ytterligare i 2 minuter.
  5. Häll upp på Atamonsköljda glas. Förvara sylten i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.