Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallontoppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35-40 portioner
Skriv ut

Barnsligt söta och goda småkakor!

Ingredienser

Instruktioner

Rör smöret mjukt och vitt tillsammans med sockret. Tillsätt havregryn och mjöl och rör ihop till en kletig deg. Forma degen til små runda kulor och lägg dem på plåtar klädda med bakplåtspapper och platta till dem lätt. Grädda i mitten av ugen i 200 grader i 8-10 minuter. Tryck ner ett gélehallon i mitten av varje kaka så fort du tar ut plåten ur ugen. På så sätt smälter geléhallonen fast. Låt kakorna svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gittan47 25 juli 2008

    Dina hallon toppar blev öpskatade på kalaset lite annerlunda med godis på Barnen gillade dem väldigt mycket.Ger dig 4 av 5 möjliga poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.