Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallontoscarutor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Saftiga och goda rutor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa margarin och socker vitt och pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner i äggsmeten. Rör ner dom knappt tinade hallonen. Häll smeten i en bakplåtsklädd ungsplåt. Grädda i 175 grader i 25 minuter i nedre delen av ugnen.
  2. Gör under tiden toscasmet: Blanda alla ingredienserna till toscasmeten, låt koka ihop i någon minut. Bred smeten på kakan. sätt nu ungsformen i mitten av ugnen och grädda tills toscasmeten är guldbrun. Låt svalna, skär i rutor.

Kommentarer (1)

  • sooofies 20 mars 2011

    Denna kakan är verkligen god. Kommer att bakas fler gånger, 5* /sooofie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.