Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonvinäger

 
Skriv ut

Det kan vara spännande att prova att göra sin egen vinäger. Receptet ger en liten sats, men går bra att dubbla. Smaksatt vinäger kan ersätta dressingar på sallader, bra för den som vill äta smalt.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa hallonen och häll över ättikan. Låt stå kallt helst i burk med lock. Rör om ofta. Sila saften och tillsätt den mindre mängden socker. Värm varsamt till sockret är löst, smaka av och koka sedan upp. Häll över i heta flaskor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.