Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonvisp med daimkross

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frisk hallondessert med krossad daim.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa 200 g av hallonen med flytande honung och vaniljsocker. Blanda i rivet skal från limen och yoghurt. Vispa grädden och vänd ner i krämen.
  2. Fördela hälften av hallonkrämen i fyra glas. Lägg på några hallon.
  3. Hacka daimen och lägg lite av hacket på hallonen. Fördela resten av hallonkrämen i glasen. Toppa med resten av hallonen och daimen.
  4. Dekorera med lite citronmeliss. Servera med rånen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.