Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumi med hjortronsylt och yoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär osten i 12 skivor. Vänd dem i mjöl så att de täcks med ett tunt skikt.
  2. Hetta upp fettet i en stekpanna och stek osten gyllenbrun på båda sidor.
  3. Blanda yoghurt och hjortronsylt och servera till halloumiosten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sonja55 29 april 2009

    Vill bara fråga om detta äts som en förrätt eller en efterrätt / Sonja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.