Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumi- och bönsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Halloumi har en härlig sälta och är ljuvligt god att steka eller grilla. Det här är en jättegod bönsallad mad halloumi som kryddas med en god vinägrett med honung och dijonsenap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp saltat vatten i en kastrull. Sänk ner haricot verts i det kokande vattnet och låt koka i 3 minuter. Häll av och skölj kidneybönor och de blandade bönorna i ett durkslag.
  2. Vispa ihop vinäger, honung, oregano, senap, riven vitlök och 1 dl olivolja i en skål. Vänd ihop med bönorna. Krydda med salt och peppar. Skär halloumin i bitar och stek gyllenbrun och lite knaprig i olivolja. Vänd ner rucola i salladen och toppa med halloumi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.