Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumi -och spenatbiffar med raita

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vegetariska biffar med mycket smak. Passar att äta med ris eller bulgur tillsammans med den svalkande raitan. Har man en klick mango chutney kan det också vara en fin kombination till biffarna.

Ingredienser

Instruktioner

Stek spenaten i lite olja tillsammans med vitlök, chili och kryddorna. När det mesta av vattnet har kokat ur spenaten, blanda med övriga ingredienser. Stek till biffar i olja ett par minuter på varje sida. Servera genast med raita (yoghurt blandat med lite torkad eller färsk mynta, salt och peppar, ev lite honung)och gärna nykokt ris eller bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.