Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumikyckling

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min familj älskar denna rätt

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt igång pastakoket. 2. Skär kycklingen i mumsbitar. Salta och peppra 3. Skär halloumin lika stort. Skala löken och skär den i klyftor. 4. Skölj tomaterna och rucolan. 5. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och bryn kycklingbitarna hastigt runt om på på hög värme. 6. Dra ner värmen till medel, lägg i halloumin och löken , fortsätt fräsa under omrörningett par minuter. 7. I med rucolan och rosmarinen. Rör om och stek lite till under omrörning ett par minuter tills tomaterna börjar spricka av värmen. 8. Servera med pastan

Kommentarer (3)

  • mejolina 3 november 2008

    Jag tyckte om denna rätt. Såg torr ut men var jättegod, Halloumiost är ju så gott! Maken gillade den inte men barnen på 1 och 3 år tyckte den var god.

  • kernil 11 juni 2009

    Det här var jättegott! Vi gillar halloumi skarpt och det här var ett nytt användningsområde. Ingredienserna gick så väl ihop och rosmarin satte pricken över i. Jag serverade med färskpotatis och det passade väldigt bra. Vi kommer definitivt att göra det här många gånger.

  • gunson 24 juli 2009

    Gott med rosmarin! Betyg 3½. Gärna mera tomater som får koka sönder så det inte blir torrt. Lägg ej i ruccolan för tidigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.