Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumipanerade lammkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Banka ut kotletterna lite. Blanda senapssorterna med 1 pressad vitlöksklyfta, salt och peppar. Bred detta över kotletterna påbåda sidor. Blanda örter och riven ost och täck kotletterna på båda sidor.Hetta upp olja och stek kotletterna på medelvärme tills ytan är fint gyllenbrun. Ställ in pannan 200° ugn i cirka 5 minuter, tills kotletterna är klara. Skålla under tiden tomaterna hastigt i kokande vatten. Dra avskalen och kärna ur tomaterna. Hacka dem grovt. Låt löken bli mjuk i lite olja. Pressa ner resterande vitlök. Tillsätt tomaterna och slunga runt med hackad basilika. Rör ner balsamvinäger och låt puttra i ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och en ganska rejäl nypa socker. Koka couscous enligt förpackningen. Servera kotletterna med balsamvinägertomater, couscous och svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.