Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloween - Blodigt Bål

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna bål ska drickas med allra största försiktighet.....hooo...hooo, men gott är det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered gelatinbladen (i varmt vatten) efter förpackningens anvisningar.
  2. Häll druvjuicen, limesaften och alkoholen i en stor skål (eller hink). Tillsätt gelatin tills det blir trögflytande så att det påminner om blodets konsistens.
  3. Smaka av med citronsaften, eventuellt även lite socker, beroende på hur söt druvjuicen är.
  4. Servera den halv ljummen i en ur kärnad pumpa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sarabarasara 30 oktober 2008

    Måste den vara ljummen?

  • carl59 28 oktober 2009

    awesome:O den ska jag pröva :p

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.