Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloween paj

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Utan "kackerlackorna" är det en utmärkt paj till alla tillfällen. Lägg gärna fyllningen sa att det blir knöligt som om den vore fylld av insekter under locket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till degen. Dela degen i 2. Kavla ut ena delen till ungefär 25 cm x 35 cm. Nagga lite med en gaffel. Täck ett lager med beicon, ett lager med skinka, hälften av daddlarna och en lager med ost. Upprepa varje lager en gang till. Kavla ut den andra delen av degen och täck pajen. Spara gärna lite deg till att dekorera pajen med. Nagga degen, pensla med det uppvispade ägget. Grädda 180º cirka 30 minuter
  2. Använd de hela daddlarna till att göra "kackerlackorna" sa att den blir lite läskigare.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Melotta 2 november 2011

    det var de värsta äckliga kackerlackorna jag nånsin sett... Trodde ni använde halloween-leksaker först... :)

  • jess3766 29 oktober 2012

    Men hur skär man dadlarna för att det ska se ut som kackerlackor??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.