Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstade pilgrimsmusslor med tomat, purjolök och rom.

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Servera på eller med toast.

Ingredienser

Instruktioner

Skålla och skala tomaterna, dela dem och tärna mkt fint. Fräs purjon i smöret, tillsätt creme fraiche och vatten, rör om och koka upp. Blanda i tomaterna, rommen och körveln. Låt bli varmt utan att kokas, smaka av med salt och peppar. Salta musslorna och halstra dem 1 min på varje sida i het panna med lite olja. Lägg upp "röran" på assiett och lägg musslorna ovanpå. Dekorera ev med en liten kvist körvel och en liten citronbit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.