Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad fiskfilé med kaviarsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fiskfiléer med en ljuvlig sås gör att smaklökarna får en succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken och droppa lite limesaft över, ställ åt sidan. Koka upp grädden, tillsätt buljong och vin. Sjud sakta tills det tjocknar lite. Smaka av med kaviar, malen peppar och lite salt om det behövs. Blanda ner gräslöken.
  2. Halstra fiskfiléerna i het panna i smör och olja, 3-4 minuter per sida. Servera fisken genast tillsammans med såsen, pressad potatis och kokta gröna sparrisar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • peaxe 27 november 2010

    Enkelt att laga, jättegod sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.