Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad fiskfilé med pepparrotsslaw

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräscht och gott. Gör gärna salladen dagen innan den ska ätas, då blir den ännu godare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt, dill och senap. Smaka av med salt och peppar. Rör ner vitkål, äpple, groddar och pepparrot. Blanda väl och låt stå i kylen minst ett par timmar.
  2. Dela fisken i portionsbitar. Salta och krydda. Stek bitarna hastigt i fettet tills de precis är genomstekta. Servera gärna med en citronklyfta och tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 13 mars 2009

    Underrubrik är tillagd och begynnelsebostäver ändrade till versaler enligt MK:s regler.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.