Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad hummer med tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt fixad lyxmiddag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna i klyftor och skär bort kärnhusen och skinnet med en vass kniv.
  2. Hacka tomaterna och blanda med koriandern, citronskalet och olivoljan. Krydda med salt och peppar.
  3. Dela humrarna på längden. Hetta upp lite rapsolja i en stekpanna och halstra köttsidorna tills de får fin färg. Vänd på humrarna och fördela tomatsalsan över. Servera med lite sallad och en bit bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.