Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad lax med citron och blomkålstabbouleh

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad med bulgur och dillyoghurt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurn och blomkålen enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala, kärna ur och tärna gurkan. Tvätta och riv av skalet från citronen och pressa ur juicen.
  3. Blanda bulgurn med citronskal och olivolja smaka av med citronjuicen, salt och peppar . Blanda ner blomkålen och gurkan. Stek laxen i matfett 4 - 5 minuter på varje sida.
  4. Blanda dill och yoghurt smaksätt med salt och peppar.
  5. Servera laxen med blomkålstabbouleh och dillyoghurt. Servera med knäckebröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 1 juli 2013

    Gott med gurka och blomkål i bulguren! Annan textur och bitigt :). Mycket gott och nyttigt vardagsrecept. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.