Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad Tilapia med dillstekt svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god fisk som smakar mer.

Ingredienser

Instruktioner

Dela svampen om de är stora. Stek svampen tillsammans med lök i en stekpanna tills de blir gyllenbruna. Halstra fisken i en annan panna snabbt i olivolja och salt. Håll varmt. Fortsätt att steka svampen och vänd den hackade dillen. Salta och peppra. Lägg upp fisken på ett fat med svampen ovanpå. Koka gröna ärter och lägg dem bredvid fisken. Servera med potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.