Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad tonfisk med tonfisksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart lyxig rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken ligga i rumstemperatur 30 minuter innan tillagning.
  2. Krydda tonfisken med flingsalt och färskmalen svartpeppar. Halstra tonfisken hastigt tills den fått färg runtom, men fortfarande är helt rå inuti.
  3. Skiva tonfisken så tunt som möjligt och lägg upp skivorna på ett fat.
  4. Rosta pinjenötterna i en stekpanna.
  5. Tärna avokado och gurka. Blanda med salt, peppar, pinjenötter och lite sesamolja. Lägg upp på serveringsfatet tillsammans med tonfisken.
  6. Blanda soja och limesaft och skeda över fisken. Hacka vårlöken och strössla över fisken och salladen. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.