Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrade auberginer med fetaost, mynta och chili

(2 kommentarer)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God förrätt eller buffémat, från Nigellas sommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla auberginerna, båda tunt skurna på längden, på båda sidorna med oljan. Grilla dem på båda sidorna tills de är gyllenbruna och mjuka.
  2. Smula sönder fetaosten i en bunke, rör ner chili, finhackad, urkärnad eller inte beroende på hur stark du vill ha smaken, mynta och citronsaft och dra några varv på svartpepparkvarnen.
  3. Lägg på en tesked fetaoströra på varje varm auberginskiva och rulla ihop till en rulle. Lägg skivorna med skarven neråt på ett fat och strö över lite mer mynta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • popik 7 april 2009

    Låter riktigt gott.

  • Vixilia 11 juli 2010

    Tack för ett riktigt gott recept! Glad sommar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.