Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare Lyx

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här kommer ett recept på en mycket god och lite annorlunda smakande burgare. Du kan av smeten också göra köttbullar, wallenbergare eller jätteköttbullar. Gör du stora köttbullat på 100 gr eller större så bryn dom först i en stekpanna sedan in i ugnen på 200grader en 20 minuter. Skär igennom en och se att köttsaften är klar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, ströbröd och mjölk. Häll i salt, vitpeppar och grillkrydda. Grovhacka lök och vitlök och kör ett tag i matberedaren. Häll det i bunken med ägget och blanda. Köp en hel bit god rökt skinka. Strimla grovt och häll i riven ost och pressa potatisen - kör ett tag i matberedaren.
  2. Blanda nu allt i bunken med ägget. Nu är det bara att forma färsen till vilken form du vill ha. Lycka till och smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bumbis 13 mars 2010

    Använde ditt recept när jag gjorde pannbiff häromdagen. Goda, kom på efteråt att jag glömt osten men den får jag komma igåg nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.