Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare med coleslaw och avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God hamburgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda en halv sats av vitkålssalladen med morot och yoghurt. Forma 8 små biffar av färsen, salta och krydda. Stek dem i fettet 2 - 3 minuter per sida.
  2. Rosta eller grilla brödskivorna och dela dem. Servera biffarna mellan 2 brödskivor med lök, grönsaker och coleslaw.
  3. Vitkålssallad: Blanda alla ingredienser och låt gärna salladen stå i kylen till nästa dag och mogna i smaken. Salladen håller sig ca 1 vecka i kylen.
  4. Vitkålssallad är gott till det mesta och är därför ett perfekt tillbehör. Klarar sig dessutom en vecka i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.